Resep Kek Batik

Pin On Airtangan Azlina Ina

Pin On Airtangan Azlina Ina

Pin On Yummy

Pin On Yummy

Pin On Recipes

Pin On Recipes

Pin On Recipes

Pin On Recipes

Pin On Kek2

Pin On Kek2

Resep Kue Bolu Batik Kukus Isi Fla Youtube Bolu Food Desserts

Resep Kue Bolu Batik Kukus Isi Fla Youtube Bolu Food Desserts

Resep Kue Bolu Batik Kukus Isi Fla Youtube Bolu Food Desserts

Jom kita tengok bahan-bahan membuat resepi kek batik lembut special ni.

Resep kek batik. 100 gram Coklat Gelap. 25 keping biskut Marie mana-mana jenama. Resepi kek batik simple dan confirm jadi.

Jika tidak keraslah kek anda. Cara Mudah Hasilkan Popia Coklat Salut Nestum Yang Sangat Sedap. Rasa lm dah tk buat Nk try la buat ikut resepi ni plak.

1 gelas air memasak. 10 Resepi Kek Batik Mudah dan sedap wajib cuba Dalam Tempoh PKP ni mak-mak lebih kreatif dari biasa. Rasanya penuh dengan coklat dicampur pula rasa lemak daripada biskut pastinya menimbulkan kombinasi yang amat menarik untuk dimakan.

100 gram sebatian coklat. Tapi untuk makan kenalah masak ikut resepi kek batik yang ada sebabnya kalau beli rasa macam tak puashati. Kalau resepi Kek Batik biasa tu anak selalu buat takde topping bagai hanya tabur kacang atau milo serbuk aje tapi yang ni perghh mewah gilerrr.

Post resepi ni Sis ternampak di Facebook Cerita Viral. Saya penjual kek batikalhamdulillah resepi sis buat kek batik habis dijualthanks sismemang sedap. Kek Batik Penulis resepimudah Kategori Kek Masakan Pencuci Mulut Hasil 1 Hidangan Quarter 025 Servings Half 05 Servings Default 1 Serving Double 2 Servings Triple 3 Servings.

Bahan 1 ketul buttercup 250mg 1 cawan susu pekat manis xnak manis boleh kurangkan 1 12 cawan air panas untuk bancuh milo 200g milo peket paling kecil 25g serbuk koko botol kecil 1 peket 300g biskut marieapa2 brandsy guna munchys. Dan juga meningkatkan kalori. FfResepi Kek Batik Simple Yang Cepat Dan Sedap Hari ni tetiba plak rasa teringin nak makan kek batik.

Pin Di Kek Batik Cheese

Pin Di Kek Batik Cheese

Pin Di Kek Batik

Pin Di Kek Batik

Pin On Recipe

Pin On Recipe

Pin By Azamie Baharuddin On Recipe Cake Recipes Tiramisu Cake Recipe Snacks Dishes

Pin By Azamie Baharuddin On Recipe Cake Recipes Tiramisu Cake Recipe Snacks Dishes

Pin Op Kek

Pin Op Kek

Pin On Kek Batik

Pin On Kek Batik

Pin On Recipes

Pin On Recipes

Pin Di Bake Cook

Pin Di Bake Cook

Pin Di Non Bake Desserts

Pin Di Non Bake Desserts

Pin On Selected Cakes

Pin On Selected Cakes

Pin On Kuih Raya

Pin On Kuih Raya

Pin Di Batik

Pin Di Batik

Pin Di Nutella

Pin Di Nutella

Pin On Mufin Cupcake Cake Cooking Fanpage

Pin On Mufin Cupcake Cake Cooking Fanpage

Source : pinterest.com