Resepi Cookies Chip

Bago Wallpaper Ideas website. Search anything about Wallpaper Ideas in this website.

Resepi Cookies Chip. Ingat sudukan doh dulu kemudian baru masukkan ke dalam peti sejuk sebab kalau dah sejuk dan keras susah pula nanti nak sudukan. Kalau korang nak tengok lagi resepi dia yang lain boleh search nama dia kat Facebook ataupun Instagram.

Almond Choco Chips Brown Sugar Crunchys Cookies Food Recipes Cooking Recipes
Almond Choco Chips Brown Sugar Crunchys Cookies Food Recipes Cooking Recipes from www.pinterest.com

Biskut ni bukan buat masa raya je ok. Langsung praktek aduuuh udah deh hasilnya cocok banget sama. Semua bahan ini hanya perlu dikacau sebati saja.

Sebenarnya lama dah nak buat kukis ni tapi susah nak jumpa sea salt flakes bukan garam dapur.

RM5 untuk 3 cookies tak cukup kan. Tiba2 pengen banget ngemil cookies. Langsung praktek aduuuh udah deh hasilnya cocok banget sama. Resepi chocolate chip cookies kini dikatakan telah diketahui ramai dan viral kini turut dikongsikan di laman sosial tapi mungkin rasanya sama atau tak sama.