Resepi Kuih Durian

Bago Wallpaper Ideas website. Search anything about Wallpaper Ideas in this website.

Resepi Kuih Durian. Resepi Kuih Seri Muka Durian Yang Sangat Sedap Dan Pasti Menjadi-HaihDekat dua minggu blog ini tak berupdateMacam nilah rupa gayanya bila life dah back to normalhahaDen dah masuk sekolahDah pi kerja macam biasaNo more work from homehuwaaRindu life work from homeApapun amanah dan tanggungjawab tetap kena tunaikan. 150grm beras pulut putih 2.

Recipes Today Kuih Serimuka Durian Resep Masakan Malaysia Ide Makanan Resep Makanan Penutup
Recipes Today Kuih Serimuka Durian Resep Masakan Malaysia Ide Makanan Resep Makanan Penutup from id.pinterest.com

Didihkan air dan mentega hingga mentega cair. Tapi bila memikirkan anak anak tak berapa menggemarinya saya menukar fikiran dengan membuat kuih seri muka durian pula dengan harapan durian dapat menarik minat mereka untuk menikmati kuih ini. Lihat juga resipi-resipi untuk Serawa Durian.

Naz cuma mencuba resepi yang Nieza dah ubah suai tu.

Apa beza kuih talam dan kuih seri muka. Sy cdgkn Azie cuba buat resepi serimuka durian pulak tpi kuih yg Azie buat ni pn mesti sedap n blh mgalahkn durian crepentahlah tekak sy cm tak boleh nk mkn durian crepe sbyk sy mkn serawa durianpulut. Didihkan air dan mentega hingga mentega cair. Kalau tidak buat masa ini alamak susahlah untuk membuatnya di masa lain kerana anak anak saya tidak menyukai kuih kuih Melayu seperti ini.